"Bbdah"

Kadang-kadang mengena, kadang-kadang tidak…

Archive for February, 2009

Hiddink senjata terbaru Chelsea

Posted by suhardi on 11 February 2009

emm…kita tengok macam mane Hiddink akan mencorak pasukan chelsea..

Posted in Sport | Leave a Comment »

Sekolah je tinggi, bodohnya bertingkat-tingkat!

Posted by suhardi on 10 February 2009

hahah..Ayat ni memang power..artikal ni aq terbaca kat blog Pn.Adhrah..

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Gerhana bulan penumbra

Posted by suhardi on 7 February 2009

KUALA LUMPUR: Orang ramai di seluruh Malaysia berpeluang menyaksikan gerhana bulan penumbra pada Isnin ini selama empat jam bermula 8.39 malam.

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Terfikir sejenak…

Posted by suhardi on 4 February 2009

 

 Dalam meniti hidup ini, pelbagai kisah akan dilalui oleh kita semua. Tidak kira la baik, buruk, suka , duka dan sebagainya.. Read the rest of this entry »

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Lagi Israil serang / bedil Gaza

Posted by suhardi on 1 February 2009

Perang,perang,perang..Kenapa la Zionis ni Jahat lebih dari Ifrit nih…Aq jz blh Doakan je keselamatan Warga Palestin. Semalam aq ada berborak2 dengan Read the rest of this entry »

Posted in Luahan Hati | 1 Comment »

Dua ADUN PKR letak jawatan? Apa Pendapat Anda..

Posted by suhardi on 1 February 2009

Emmm..mcm2 sekarang, ada yang lompat parti la, keluar parti la,..aq pun xpaham mainan politik nih,,jom layan entri sepenuhnya… Read the rest of this entry »

Posted in News | Leave a Comment »