"Bbdah"

Kadang-kadang mengena, kadang-kadang tidak…

AkU dAn SesUatu..

MASA UNTUK BEREHAT SEKEJAP..

 
Rasanya lepas ni blog ni akan berehat sekejap,maklumlah myb xde masa nak upgrade artikal dalam blog ni.. kepada semua rakan2 yang telah memberi komen dalam blog aku ni, ucapan terima kasih,arigato ogaimaste aku ucapkan,tanpa kalian tidak akan kemana blog aku ni…memang penat  stress gak nak take care blog ni,tapi banyak pengetahuan yang aku dapat dari create blog ni..USIM TODAY 2nd EDITION dah siap,cuma tunggu untuk dilancarkan je..18hb ni akan diadakan majlis pelancaran paper USIM ni.. emm…esok dah nak balik NILAI,dah 2 hari kat s.alam,,.hari ahad aku pergi ke pesta buku kat PWTC, ramai siot manusia…letih aku berjalan..dapat jugak aku cari buku PC keuaran lepas..blh explore apa yang ada dalam buku tu,lepas pergi PWTC, aku pg ke KLCC plak,tgk PC Fair ,lagi lah ramai manusia…sampai umah adik aku dlm kul 8 mlm..penat xyh nk ckp lerr… em,td ada budak fpbu mintak tlg ajar dia buat slide,tp aku kt s.alm,aku janji nk tlg dia hr selasa ni,ye la tolong menda yang baik xde salahnya..lagi pun nk edit aku punya stang upper…emm,rasanya xde pe laa,xdtg idea laa

17.4.08 hari bertuah aku kot, dah laa siap buat editing stand upper, ada plak rezeki datang..Alhamdulillah…Rezeki apa tu, biar aku je yang tau,,tp ada sorang je budakl kelas aku yang tau apa rezeki aku tu…

sok hari pelancaran usim today,usim today 2nd edition pun dah sampai/siap di printkan..

petang sok gak ada pgrm motivasi/…mls je nk pg, tp kne pg..ujahi,ujahid,ujahid..suhaidi….

kepADA DIRI AKU NI…BUAT TERBAIK DALAM FINAL XAM YERRR….
12.5.08//Hari ni last paper aku untuk exam kali ni,,Dah buat yang terbaik, tawakal alallah je..emm, pas ni apa nak buat yer?? FPBU buat pgrm 13-14hb ni, tapi aku xnak pergi, dah beli tiket 13hb,rindu kat kampung laman and family laa beb..nak buat pe masa cuti ni, myb aku nk kerja,nak cari duit untuk beli leptop,bukan pe,dah nak write tesis ni,kne la ada komptr or leptop,xkan nak pinjam @ guna yang kawan punya..diaorang pn byk kje gak..alllaaa,cari yang murah2 je..
Emmm….nape rasa ada yang tak kena je dalam diri aku ni, emm..entah lar,dosn’t have time to think it..whatever laa,,,
27.5 ni kawan aku AYU kawin, emm..AKU PULAK BILA??? HUHUHU…

Ah, musim cuti ni ramai yang buat kenduri kawin,..sepupu, kekawan…sedara mara..xlarat nak makan kenduri la ah..

to be continue…

 emmm……dah lama benar aku x update blog nih..byk kerja yang nak dibuatny…Sem ni sem last aku kat USIM, pasni kne prektikal 6 bulan..lama tu beb!!!

 

k lah setakat ni sahaja artikal aku nih yer, myb pasni aku tulis artikal lain plak..k salam ukkuhwah untuk semua…

 

dont worry be happy…

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: