"Bbdah"

Kadang-kadang mengena, kadang-kadang tidak…

Archive for the ‘Luahan Hati’ Category

http://www.virtapay.com/r/suhaidi83

Posted by suhardi on 23 January 2012

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Kecekalan subis 2

Posted by suhardi on 28 February 2011

Hari ni 28hb 2,aq,ustaz bahrom,ustaz amin,ustazah solehah n ustazah…..melapor diri di sekolah masing2..bermula jam 9.30am kami bertolak dari IPG Miri,rasa semacm jer..our journey bermula dengan menghantar ustaz bahrom di sekolah sk pulau sebuti..melepasi pekan bekenu,kami terus menuju ke destinasi,dalam kepala aq ni dok pikir mcm mane la rupa perkampungan pulau sebuti…melalui cabang menuju ke kg tersebut diteruskan dengan perjalan yg disambut dengan jalan yg berbatu tanpa berturap…menggila kiteorg dilanda lopak2 lubang ttanah yg tidak rata..terhuyung hayan dibuatnya…setibanya kami disana bagaikan terpegun aq,dengan suasana yg lapang…cantik persekitaran sekolahnya..

Perjalan kedua lebih mencabar…to be continue

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Khairul Fahmi Dinobat Pemain Terbaik Perlawanan

Posted by suhardi on 30 January 2011

PENJAGA gol Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat menyifatkan pemilihannya sebagai pemain terbaik perlawanan sumbangsih merebut Piala Sultan Ahmad Shah sebagai kejayaan sepasukan.

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Southampton 1 – 2 Manchester United

Posted by suhardi on 30 January 2011

Hernandez seals comeback

 

 

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Permulaan Hidup Baru

Posted by suhardi on 22 January 2011

TAHNIAH!
Anda berjaya di tawarkan untuk mengikuti Kursus Perguruan Lepas Ijazah (KPLI-SR & KPLI j-QAF) Ambilan Januari 2011. Berikut adalah maklumat tawaran tersebut :

Nama
:
MOHD SUHAIDI BIN SAUTAR
Kursus
:
A210A0000L – BAHASA ARAB (KPLI j-QAF)
Mod Program
:
LPBS
Tempat
:
Y41 – IPG KAMPUS SARAWAK, MIRI
JALAN BAKAM-98000
MIRI
SARAWAK
Tarikh Lapor Diri
:
24-JANUARI-2011
Masa
:
8.30 PAGI HINGGA 10.30 PAGI
Tempoh Pengajian
:
18 BULAN (1 1/2 TAHUN)


kena plak kt sarawak..apa2 pon aq akan buat yg terbaik. kepada family aq,syukran atas semua doa dan harapan mereka.aminnn

Posted in Luahan Hati | 1 Comment »

selamat kembali memetik keyboard

Posted by suhardi on 14 June 2010

hhuuuuuuuuuuuhh,lama benar aq x buat coretan kat blog nihh..tgu kemunculan kembali, kadang kala apa yang terjadi sepertimana yang dirangcan atau difikirkan.,namun segalanya adalah ketentuan dariNya..

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Be a Journlist

Posted by suhardi on 19 June 2009

 Awal bulan 7 ni aq akan pergi lapor diri kat Krangkraf sebagai kadet wartawan untyuk sinar harian..emmm,keluhan aq masih terasa. Tapi ni la masanya untuk aq menimba sebanyak mane ilmu dan praktikkan apa yang aq belajar kat USIM. Kata kawan aq, Loko..walaubagaimana besar cabaran kerja, itu mematangkan kita. TQ kawan. Pe2 pon dulu, try the best.Aminnnnn.Chaw,Terbaik.

Posted in Luahan Hati | 1 Comment »

Penyakit oh penyakit..

Posted by suhardi on 19 June 2009

Dunia digemparkan dengan wabak H1N1 atau selsema babi. Negara kita pon tak terkecuali. tu la pasal, babi ni takde faedahnya nak ternaknya.Bawak penyakit adalah. Tul la apa yang Islam suruh jangan makan babi,lau tersentuh dengan makhluk ni pon dah kne samak dengan 6 kali air tanah 1 air mutlak..Apa yang penting,kerjasama menjaga kesihatan kita bersama. Lu pikirr la sendiri wahai tuan2 dan puan2 yang budiman..chow.Terbaik

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Last Year..?

Posted by suhardi on 3 May 2009

Khap…

Emm…perit jerih dalam study bersama2 kekawn FPBU kat USIM memang mengamit memori aq. TQ kawan2 dalam memberi tunjuk ajar kat aq ni…

Jutaan Penghargaan juga kat semua Lect.2..

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

(Lepas Geram!) Game Tendang Norman Hakim, Cipta Rekod Anda – Lawan

Posted by suhardi on 10 March 2009

aku pun xthu sape la yang cipta game ni..xbaik weiii…

kita sesama manusia kan…

Tatkala melihat statistik salah satu web lain kepunyaan penulis, pelikjuga kerana melihat anjakan pengunjung yang agak ramai. Rupa-rupanya, ramai pengunjung mencari permainan Tendang Norman Hakimyang pernah penulis paparkan di’blog tersebut. Harian Metro, rasanya kehabisan idea untuk melariskan jualan surat khabar mereka, mengeluarkan berita mengenai permainan tersebut, sedangkan game itu sudah lama berada di’internet.

(sumber : http://www.ohbulan.com.)

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »