"Bbdah"

Kadang-kadang mengena, kadang-kadang tidak…

Mari Ke M U ( Manik Urai )

Posted by suhardi on 13 July 2009

Peperangan politik semakin memuncak di MU, Hari ni hari pengundiandan hari penentu bagi calon PAS dan UMNO.

Posted in Feature | Leave a Comment »

Be a Journlist

Posted by suhardi on 19 June 2009

 Awal bulan 7 ni aq akan pergi lapor diri kat Krangkraf sebagai kadet wartawan untyuk sinar harian..emmm,keluhan aq masih terasa. Tapi ni la masanya untuk aq menimba sebanyak mane ilmu dan praktikkan apa yang aq belajar kat USIM. Kata kawan aq, Loko..walaubagaimana besar cabaran kerja, itu mematangkan kita. TQ kawan. Pe2 pon dulu, try the best.Aminnnnn.Chaw,Terbaik.

Posted in Luahan Hati | 1 Comment »

Penyakit oh penyakit..

Posted by suhardi on 19 June 2009

Dunia digemparkan dengan wabak H1N1 atau selsema babi. Negara kita pon tak terkecuali. tu la pasal, babi ni takde faedahnya nak ternaknya.Bawak penyakit adalah. Tul la apa yang Islam suruh jangan makan babi,lau tersentuh dengan makhluk ni pon dah kne samak dengan 6 kali air tanah 1 air mutlak..Apa yang penting,kerjasama menjaga kesihatan kita bersama. Lu pikirr la sendiri wahai tuan2 dan puan2 yang budiman..chow.Terbaik

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

PAS bersedia hadapi pilihanraya kecil Manek Urai

Posted by suhardi on 19 June 2009

SHAH ALAM, 7 Jun (Hrkh) – Pengarah Pilihan raya PAS Pusat, Dato’ Mustafa Ali menegaskan PAS sudah bersedia untuk menghadapi pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (Dun) Manek Urai Julai nanti. Read the rest of this entry »

Posted in News | Leave a Comment »

Last Year..?

Posted by suhardi on 3 May 2009

Khap…

Emm…perit jerih dalam study bersama2 kekawn FPBU kat USIM memang mengamit memori aq. TQ kawan2 dalam memberi tunjuk ajar kat aq ni…

Jutaan Penghargaan juga kat semua Lect.2..

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

The Red Warriors ke Old Trafford

Posted by suhardi on 26 April 2009

Walaupun tewas kpd Red Giant, aq memang puas hati dah dengan perlawanan antar Red Warrior & Red Giant..Syabas Buat Selangor, Syabas juga Buat Kelantan,..Perubahan Bakal Berlaku…

Ni petikan dalam Berita Harian…

DI SEBALIK gagal membawa pulang Piala FA, skuad Kelantan tetap ceria apabila mendapat ganjaran daripada Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) yang bakal membawa mereka ke Old Trafford, gelanggang keramat kelab gergasi Inggeris, Manchester United. Read the rest of this entry »

Posted in Sport | Leave a Comment »

Kempen bergelap sejam,apa pendapat anda?

Posted by suhardi on 23 March 2009

TANGGAL 28 Mac iaitu pada jam 8.30 malam, lebih 300 bandaraya di seluruh dunia akan bergelap selama sejam iaitu bagi menyampaikan mesej mereka menyokong kempen anti pemanasan global – satu topik universal yang cukup hangat diperbincangkan ketika ini. Read the rest of this entry »

Posted in Feature | 2 Comments »

(Lepas Geram!) Game Tendang Norman Hakim, Cipta Rekod Anda – Lawan

Posted by suhardi on 10 March 2009

aku pun xthu sape la yang cipta game ni..xbaik weiii…

kita sesama manusia kan…

Tatkala melihat statistik salah satu web lain kepunyaan penulis, pelikjuga kerana melihat anjakan pengunjung yang agak ramai. Rupa-rupanya, ramai pengunjung mencari permainan Tendang Norman Hakimyang pernah penulis paparkan di’blog tersebut. Harian Metro, rasanya kehabisan idea untuk melariskan jualan surat khabar mereka, mengeluarkan berita mengenai permainan tersebut, sedangkan game itu sudah lama berada di’internet.

(sumber : http://www.ohbulan.com.)

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »

Hiddink senjata terbaru Chelsea

Posted by suhardi on 11 February 2009

emm…kita tengok macam mane Hiddink akan mencorak pasukan chelsea..

Posted in Sport | Leave a Comment »

Sekolah je tinggi, bodohnya bertingkat-tingkat!

Posted by suhardi on 10 February 2009

hahah..Ayat ni memang power..artikal ni aq terbaca kat blog Pn.Adhrah..

Posted in Luahan Hati | Leave a Comment »